ιστολόγιο για τους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής και τους φίλους

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

το Χωχαρουπάκι πάει Τρίτη

   Με τόσα και τόσα που άκουγα για τη Χωχαρούπα, αποφάσισα φέτος το καλοκαίρι να πάω διακοπές εκεί. Ήθελα , βλέπετε, ακόμη και το καλοκαίρι να περιστοιχίζομαι από χαρούμενα παιδιά. Δεν θα σας αποκαλύψω όσα έκανα στη Χωχαρούπα, θα σας πω όμως αυτό: συνάντησα ένα ολοζώντανο χαρωπό Χωχαρουπάκι!
   Όταν ήρθε ο καιρός να φύγω, το Χωχαρουπάκι μου έδωσε ένα δώρο για τους καινούριους μου μαθητές. Ήταν ένα λούτρινο ζωάκι, που συνοδευόταν από ένα γράμμα. Στο γράμμα αυτό το Χωχαρουπάκι εξηγούσε στα παιδιά ότι έστελνε το ζωάκι για να γίνει η μασκότ της τάξης, κι ότι αφού του βρίσκαμε όνομα, θα το δανειζόμασταν κάθε Σαββατοκύριακο με τη σειρά στο σπίτι μας.
   Χαράς ευαγγέλια στην τάξη! Το ζωάκι βαφτίστηκε Χωχαρουπάκι, κυρίως γιατί ...έτσι έμοιαζε. Ζει στην τάξη μας όλη τη βδομάδα και το Σαββατοκύριακο αρχίζει τις βόλτες.
   Για να μαθαίνουμε πώς τα περνάει εκεί που πηγαίνει φτιάξαμε κι ένα ημερολόγιο της τάξης. Εκεί θα γράφονται όλες οι περιπέτειες που θα ζήσουμε φέτος, είτε μαζί είτε χωριστά από το Χωχαρουπάκι.Ελπίζουμε να το γεμίσουμε με όμορφες εμπειρίες και ...ίσως να μοιραστούμε και κάποιες μαζί σας.

2 σχόλια:

  1. Αγαπημένο μου Χωχαρουπάκι,
    σου εύχομαι να περάσεις πανέμορφα στα σπίτια των παιδιών του Γ1. Είναι πολύ τυχερά που θα απολαμβάνουν την παρέα σου!
    Μακάρι να ήμουν κι εγώ στην τάξη σας. Ευτυχώς θα μοιραστείτε μαζί μας μερικές από τις περιπέτειές σας. Τις περιμένω με ανυπομονησία! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε το σχόλιό σου στα ελληνικά ή στη μητρική σου γλώσσα. Μην είσαι αγενής, ούτε απρεπής ... μας διαβάζουν παιδιά!